Locatie, 5626 HS, NL
info@gripict.com

Custom Business Software

Custom Business Software

Regelmatig komt het voor dat standaard bedrijfssoftware niet voldoet aan de processen binnen een organisatie. Meestal worden dan die processen aangepast om de verwerking goed te laten verlopen in de software.

Maar het aanpassen van je eigen, unieke processen om het in standaard software te laten passen is voor veel ondernemers een doorn in het oog. Juist die processen maken vaak het verschil tussen hen en de concurrentie. Om geen concessies te willen maken worden wij gevraagd met een helikopter view de processen in kaart te brengen.

Na deze beoordeling gaan we kijken welk type software benodigd is, wat er eventueel gekoppeld dient te worden met 3e partij software en vervolgens wordt er een roadmap gemaakt van de te nemen stappen in het opzetten en ontwikkelen van eigen maatwerk business software. Dat kunnen kleine hulpprogramma’s zijn, maar ook vaak compleet ontwikkelde ERP en logistieke systemen. Deze systemen worden dan weer gekoppeld met bijvoorbeeld boekhoudkundige software (Mamut, Exact Globe bijvoorbeeld) om de processen en de boekhouding hand in hand te laten gaan.

Heeft u bepaalde processen die niet in uw standaard bedrijfssoftware ingepast kunnen worden maar wel van vitaal belang zijn binnen uw organisatie?

Neem contact met ons op middels het sturen van een email en wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Stuur een email