Locatie, 5626 HS, NL
info@gripict.com

Maatwerk modules

Optimale ondersteuning

Optimale ondersteuning in de manier van werken door toevoegen van maatwerk: Mamut One is een zogenaamd standaard software pakket en zit soms niet als een maatpak. Middels het toevoegen van Maatwerk zorgen wij ervoor dat het toch daar toch wel erg op gaat lijken.

Voorbeeld

Als voorbeeld een van onze eerste maatwerkoplossingen. Vaak worden inzamellijsten en pakbonnen door de orderintake afdeling uitgeprint. In het magazijn worden de goederen ingezameld en verpakt. Deze klant zocht een manier om magazijnmedewerkers de ingezamelde orders te laten selecteren in het systeem en de status ingezameld mee te geven zodat de orders klaar gezet werden voor facturatie. Wij hebben destijds een vrij eenvoudige oplossing gemaakt, waarbij de magazijnmedewerker een stukje software tot zijn beschikking kreeg, waarin hij een lijst van nog te verwerken orders op zijn scherm zag en eenvoudig middels een muisklik kon aangeven welke orders verwerkt waren door op verwerken te klikken. Daardoor werden deze orders in het systeem klaargezet voor facturatie en aan het einde van de dag gefactureerd.

Investering

De investering in het maken van dit stukje maatwerk was kleiner dan het aanschaffen van een Mamut licentie voor het magazijn. Voor de klant vingen we dus 2 vliegen in 1 klap. 1. een eenvoudige oplossing voor de magazijnmedewerker zonder al teveel poespas. 2. we sparen een Mamut licentie (gebruiker) uit en realiseren daardoor een kostenbesparing.

GR!P ICT is houvast